ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului anunță Forumul primarilor - eveniment organizat sub egida Președinției Republicii Moldova  

08:13 | 04.12.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 4 dec. /MOLDPRES/. În data de 9 decembrie, va fi organizat un eveniment pentru toți primarii aleși, care sunt interesați să valorifice oportunitățile asociate cu integrarea europeană. Forumul este organizat sub egida președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale. 

„Dragi primari aleși, în următorii 4 ani de voi va depinde cum se dezvoltă localitățile noastre. Oamenii v-au oferit încrederea și susținerea, punându-și speranțele în faptul că veți munci pentru a construi sate și orașe în care să ne placă să trăim și cu care să ne mândrim. Vreau să discutăm cum putem face aceste lucruri împreună. Vă invit și vă aștept la Forumul primarilor, organizat pe 9 decembrie, pentru a pune fundamentul unei colaborări benefice pentru toți cetățenii”, a declarat șefa statului în anunțul său.

Președintele a punctat că obiectivul autorităților centrale și locale este să creeze comunități puternice, să îmbunătățească condițiile de trai acasă și să transforme Moldova într-o țară europeană. 

„Voi, aleșii locali, sunteți în prima linie față de nevoile locuitorilor. Voi îi ascultați zi de zi și pe umerii voștri stă îndeplinirea celor mai urgente și firești lucruri - apă pentru toți, transport sigur, grădinițe și școli moderne, sate și orașe amenajate. Doar împreună - administrația centrală și administrația locală - vom reuși să îndeplinim aceste cerințe și să îmbunătățim viața tuturor moldovenilor. Ne vedem pe 9 decembrie la Forumul primarilor!”, a îndemnat președintele Maia Sandu.

img23009797

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!