ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două echipe de pompieri au intervenit la un incendiu în orașul Râșcani

09:17 | 04.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 4 dec. /MOLDPRES/. Două echipe de pompieri au intervenit în dimineața zilei de ieri pentru a lichida un incendiu izbucnit într-o casă de locuit din orașul Râșcani, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 04:32. Pentru lichidarea arderii au fost trimise două echipaje de pompieri și salvatori. La fața locului, aceștia au stabilit că ard mai multe bunuri materiale din interiorul locuinței cu suprafața totală de 48 m2, dar și acoperișul acesteia.

Pompierii au reușit lichidarea incendiului către ora 06:35. În timpul intervenției, angajații IGSU au evacuat o butelie de gaz din interiorul casei evitând producerea unei explozii. Victime nu au fost raportate. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Datele IGSU arată că, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 26 situații de risc.

img23009800

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!