ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circa 28 milioane de lei vor fi confiscați într-un dosar cu pariuri sportive, anunță PCCOCS

10:10 | 04.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 4 dec. /MOLDPRES/. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a anunțat că instanța de judecată a menținut hotărârea de confiscare a peste 28 milioane de lei din activități în domeniul pariurilor sportive, comunică MOLDPRES.

Potrivit PCCOCS, deși inculpatul nu a fost de acord cu hotărârea primei instanțe în acest dosar de spălare de bani și evaziune fiscală, Curtea de Apel Chișinău a reexaminat probele procurorilor PCCOCS și a menținut hotărârea de confiscare a acestor bani, precum și sechestrele aplicate de peste 35 mln lei. Sechestrele urmează să fie valorificate de stat, în cazul în care suma în cauză nu va fi achitată benevol.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!