ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cinci locatari ai unui bloc din Briceni au fost evacuați de pompieri în urma unui incendiu

10:09 | 06.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 6 dec. /MOLDPRES/. Cinci persoane, printre care doi minori, au fost evacuate de pompieri dintr-un bloc de locuit din Briceni în urma unui incendiu, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, cazul a fost înregistrat în seara zilei de 5 decembrie 2023 în orașul Briceni, apelul fiind recepționat de la Serviciul 112 la ora 22:28.

Incendiul a izbucnit într-un apartament dintr-un bloc de locuit cu 4 nivele. La fața locului, pompierii au stabilit că incendiul a afectat apartamentul de la etajul trei, iar scara blocului era inundată cu fum dens.

În timpul intervenției, angajații IGSU au evacuat din apartamentele vecine cinci persoane, dintre care doi minori. Focul a fost localizat către ora 22:47, incendiul fiind lichidat complet la ora 23:10.

Totodată, pompierii au evacuat din scara blocului proprietarul apartamentului cuprins de flăcări. Bărbatul în vârstă de 62 de ani a primit intoxicație cu monoxid de carbon și a suferit arsuri de gradul II, fiind transportat la spitalul raional Briceni în stare gravă.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

img23009885

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!