ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean a îndemnat toți edilii să participe la Forumul primarilor din 9 decembrie

10:16 | 06.12.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 6 dec. /MOLDPRES/. Premierul Dorin Recean a îndemnat astăzi toți edilii să participe la Forumul primarilor, care urmează a fi organizat sâmbătă, 9 decembrie, sub egida președintelui Maia Sandu, transmite MOLDPRES.

„Îndemn toți primarii să participe la Forumul din 9 decembrie. Este important să ne aliniem la ceea ce avem de făcut în localitățile noastre pentru cetățeni, atât administrația publică centrală, cât și administrația publică locală. Obiectivul nostru este să construim Europa acasă și corespunzător avem nevoie de această colaborare. Accentuez: toți primarii îndemn să vină la eveniment, indiferent de culoarea politică, pentru că noi toți ne dorim același lucru - să construim localități comode, europene la noi în țară”, a afirmat premierul la începutul ședinței de Guvern.

Pe 9 decembrie, va fi organizat un eveniment pentru toți primarii aleși, care sunt interesați să valorifice oportunitățile asociate cu integrarea europeană. Forumul este organizat sub egida președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu.

img23009886

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!