ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poşta Moldovei a lansat campania de iarnă ”Poșta lui Moș Crăciun”

13:17 | 06.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 6 dec. /MOLDPRES/. Poșta Moldovei, în parteneriat cu Fundația de Caritate „Clipa Siderală”,  a anunțat lansarea celei mai așteptate campanii de iarnă - ”Poșta lui Moș Crăciun”. Inițiativa va dura până pe 16 ianuarie 2024 şi are ca scop să aducă în inimile tuturor bucuria și spiritul sărbătorilor de iarnă, transmite MOLDPRES.

Și în acest an, cel mai așteptat erou al iernii, Moș Crăciun, a fost prezent pentru a fi alături de copiii și a le oferi daruri. În schimb, copii i-au cântat moșului cele mai frumoase colinde, au dansat și au scris scrisori pentru Moș Crăciun. De asemenea, au participat la ateliere de confecționare a jucăriilor, indică Poşta Moldovei.

”Ne mândrim să colaborăm tradițional cu Fundația „Clipa Siderală” - o colaborare încărcată de emoție și dedicare, prin care ne implicăm cu entuziasm în fiecare an. Această inițiativă reflectă valorile noastre de a aduce bucurie în comunitate și de a sprijini dezvoltarea culturală și artistică a copiilor. Avem cea mai importantă misiune, cea de a duce scrisorile copiilor pentru Moș Crăciun. Este una dintre cele mai frumoase și nobile misiuni pe care le-am avut - să fim partenerul de încredere a lui Moș Crăciun. Mii de scrisori primim de la copii și cu mare responsabilitate le ducem moșului”, a estimat Violeta Cojocaru, administrator interimar al Î.S. ”Poșta Moldovei.

img23009902

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!