ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Clădirea Secției consultative a spitalului din Rezina a fost izolată termic

09:18 | 19.12.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 19 dec. /MOLDPRES/. Clădirea Secției consultative a spitalului din Rezina a fost izolată termic cu bani din fondul de dezvoltare și modernizare a prestatorilor publici de servicii medicale al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNAM, lucrările au fost efectuate în mai multe etape și au constat în desfacerea tencuielilor vechi, grunduirea suprafețelor exterioare ale pereților și izolarea termică a acestora, montarea pervazurilor la ferestre, tencuirea pereților, aplicarea placajelor din piatră pe soclul clădirii.

Valoarea totală a proiectului este de circa 1,7 milioane de lei, bani alocați de CNAM din fondul de dezvoltare și modernizare a prestatorilor publici de servicii medicale.

img23010289

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!