ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Centrul de Sănătate Publică din Colonița a fost reabilitat prin Programul „Satul European"

10:55 | 27.12.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 27 dec. /MOLDPRES/. Centrul de Sănătate Publică din Colonița a fost reabilitat prin intermediul Programului „Satul European", transmite MOLDPRES. 

Lucrările au fost efectuate grație investiției Guvernul Republicii Moldova de aproximativ 8 milioane de lei (400 mii de euro), având ca rezultat beneficii pentru peste 4000 de rezidenți din Colonița și comunitățile din vecinătate.

Prin modernizarea Centrului, au fost create condiții moderne atât pentru locuitorii care beneficiază de serviciile medicale, cât și pentru personalul medical implicat. În plus, au fost create zece noi locuri de muncă.

Beneficiile proiectului se extind și către alte trei localități învecinate, și anume Maximovca, Dolinoie și Valea Coloniței, care au devenit, de asemenea, beneficiare ale instituției publice modernizate.

Programul „Satul European” include 497 de proiecte.

img23010463

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!