ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Drumarii au efectuat recepţia finală a traseului Bălți – Fălești – Sculeni

12:50 | 27.12.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 27 dec. /MOLDPRES/. Administraţia de Stat a  Drumurilor (ASD) a anunţat astăzi despre recepția finală a drumului național R16 Bălți – Fălești – Sculeni, Lotul 2, după încheierea perioadei de remediere a defectelor, transmite MOLDPRES.

Comisia a stabilit că notificările de la recepția la terminarea lucrărilor au fost remediate de către antreprenor, în conformitate cu specificațiile contractuale.

„Pentru locuitorii satelor Călugăr, Frumușica, Bocșa, Vrănești, Taxobeni, Gherman și Sculeni, sectorul de drum reabilitat înseamnă acces către gospodării, treceri de pietoni, în special în zona școlilor și grădinițelor. Lungimea sectorului de drum reabilitat este de 29,21 km”, indică ASD.

Acest sector de drum a fost reabilitate cu sprijinul  Băncii Europene pentru Investiții.

 

img23010469

img23010469

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!