ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Termoelectrica recomandă reglarea consumului de energie termică în locuințe

14:50 | 27.12.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 27 dec. /MOLDPRES/. Termoelectrica a îndemnat consumatorii și administratorii de bloc să regleze consumul de energie termică în locuințe, pentru confortul termic al locatarilor și neadmiterea supraconsumului de energie termică. Solicitarea a fost făcută în contextul temperaturilor ridicate din ultimele zile, transmite MOLDPRES.

Termoelectrica asigură furnizarea calitativă a energiei termice până la branșamentul clădirii, iar sistemul ingineresc de încălzire intrabloc este administrat de locatari, prin intermediul administratorului de bloc.

„Instalațiile Termoelectrica funcționează la parametri optimi din punct de vedere tehnologic. Astfel, dacă locatarii observă caloriferele supraîncălzite, recomandăm să solicite intervenția administratorului de bloc pentru reducerea debitului de agent termic”, a precizat întreprinderea.

Echipa Termoelectrica este disponibilă să ofere sprijin consultativ administratorilor de bloc în reglarea și ajustarea consumului de energie termică.

Meteorologii au prognozat pentru următoarele zile vreme frumoasă, cu temperaturi de până la +14 grade Celsius pe timp de zi.

img23010478

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!