ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Andrei Grițco a fost numit secretar general al Ministerului Energiei

11:17 | 24.01.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 24 ian. /MOLDPRES/. Guvernul a decis astăzi numirea lui Andrei Grițco în funcția de secretar general de stat al Ministerului Energiei, transmite MOLDPRES. 

Candidatura a fost selectată în urma unui concurs. „Andrei Grițco este licențiat în drept. A activat atât în sectorul privat, cât și în cel public. A condus Oficiul teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat. Este profesionist, cunoaște foarte bine domeniul administrativ”, a afirmat ministrul Energiei, Victor Parlicov, la ședința de Guvern. Totodată, Andrei Grițco a fost eliberat din funcția de șef al Oficiului teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat.

Tot astăzi, Guvernul a decis încetarea raporturilor de serviciu ale lui Valeri Perceamlî în funcția de director general adjunct al Agenției geodezie, cartografie și cadastru, în baza cererii de demisie. 

Prin decizia Executivului, și Ion Iordachi a plecat din postul de director general adjunct al Agenției de Investiții.

img24000461

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!