ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Postul vamal de frontieră Leova-Bumbăta îşi va sista astăzi activitatea pentru două ore

13:53 | 28.01.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 28 ian. /MOLDPRES/. Serviciul Vamal al Republicii Moldova atenţionează călătorii care intenționează să traverseze prin postul vamal de frontieră Leova-Bumbăta că acesta nu va funcţiona între orele 15:00-17:00, transmite MOLDPRES.

„Astăzi, din cauza desfășurării unor lucrări de mentenanță la podul de pontoane, activitatea de control în PVFI Leova-Bumbăta va fi întreruptă în intervalul de la ora 15:00 și până la ora 17:00. În prezent, flux de mijloace de transport nu se atestă”, indică sursa citată.

De asemenea, Serviciul Vamal recomandă călătorilor să opteze pentru un post vamal de frontieră din apropiere: PVFI Cahul sau PVFI Leușeni.

 

img24000572

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!