ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației moldovenești va efectua o vizită de lucru la București

20:15 | 29.01.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 29 ian. /MOLDPRES/. Șeful diplomației Republicii Moldova Mihai Popșoi a avut astăzi o întrevedere la MAEIE cu ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu, transmite MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

„România va sprijini Republica Moldova în procesul său de transformare europeană. Asigurarea am primit-o din partea ambasadorului României în Republica Moldova Cristian-Leon Țurcanu, în cadrul primei întrevederi oficiale, pe care am avut-o astăzi, la Ministerul Afacerilor Externe.

Am mulțumit domnului ambasador pentru faptul că România a fost întotdeauna un partener de încredere pentru Republica Moldova și ne susține ori de câte ori este nevoie.

În cadrul întâlnirii, am discutat și despre vizita de lucru pe care urmează să o efectuez la București, pe data de 5-6 februarie curent, la invitația ministrului afacerilor externe a României, Luminița Odobescu”, a subliniat ministrul Popșoi.

img24000611

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!