ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Organista Anna Strezeva va susține un recital la Sala cu Orgă

15:42 | 30.01.2024 Categorie: Cultură

Chişinău, 30 ian. /MOLDPRES/. La Sala cu Orgă va avea loc joi, 1 februarie, începând cu ora 18.00, un recital de orgă, susținut de Anna Strezeva, Artistă a Poporului, informează MOLDPRES.

În program - creații de J. S. Bach, A. Vivaldi, A. Marcello, F. Liszt, Z. Codaly, E. Arro, Ch.-M. Widor, și în premieră - ”Passacaglia” de V. Ciolac.

Vineri, 2 februarie, la 18.00, Palatul Republicii va găzdui un concert simfonic, susținut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale ”Serghei Lunchevici”, dirijor – Liviu Condriuc (Germania). În program: G. Rossini – Uvertura operei „Tancredi”, W. A. Mozart – Concertul pentru pian și orchestră nr. 21, în Do Major, KV 467, solistă – Livica Știrbu-Socolov (pian), și J. Haydn – Simfonia nr. 78 în do minor.

În aceeași zi, la 19.00, în cadrului turneului mondial Semyon Slepakov World Tour 2024, pe scena Palatului Național ”Nicolae Sulac” va evolua Semyon Slepakov, cu piesele sale cunoscute și umorul  său inteligent.

Tot vineri, la 19.00, la Teatrul Fără Nume va avea loc un concert moldo-francez a trei rupe de rock. În deschiderea concertului va evolua trupa Lacrimă, după care pe scenă vor urca cei de la Gândul Mâței, care în mod tradițional vor încânta publicul cu hiturile lor nemuritoare. Concertul se va încheia cu un recital susținut de Jean Grillet, alias Chien Noir, un compozitor, autor și interpret francez. Artistul va concerta la Chișinău împreună cu colegii săi de trio Mégane Thibert și Antoine Rault, în cadrul unui turneu în România și Republica Moldova.

img24000632

img24000632

img24000632

img24000632

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!