ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a avut o întrevedere cu ministrul canadian de Externe, Mélanie Joly

17:53 | 30.01.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 30 ian. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu ministrul de Externe al Canadei, Mélanie Joly, care efectuează o vizită de lucru în țara noastră, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

În cadrul întrevederii, șefa statului și-a manifestat aprecierea pentru relația bilaterală tot mai strânsă. Președintele Maia Sandu a mulțumit autorităților canadiene pentru susținerea țării noastre în procesul de  modernizare, implementare a reformelor și consolidare a instituțiilor. 

Totodată, președintele Maia Sandu a remarcat eforturile continue ale autorităților canadiene în vederea creării unui front comun împotriva corupților care încearcă să destabilizeze situația din țara noastră. Interlocutoarele au abordat și subiectul securității în regiune, Canada oferind sprijin important Ucrainei. În context, Maia Sandu a accentuat că susținerea internațională pentru Ucraina trebuie să continue, aceasta este și garanția păcii în Republica Moldova și pe întregul continent.

img24000636

img24000636

img24000636

img24000636

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!