ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Igor Zaharov a fost numit în funcţia de consilier a șefei statului pentru afaceri europene și comunicare strategică

10:13 | 31.01.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 31 ian. /MOLDPRES/. Igor Zaharov a fost numit ieri în funcţia de consilier al președintelui Republicii Moldova pentru afaceri europene și comunicare strategică. Conform decretului semnat de șefa statului, Maia Sandu, consilierul își va începe activitatea de la data de 26 februarie curent, informează MOLDPRES.

Din martie 2023, Igor Zaharov a deținut funcția de consilier al viceprim-ministrului, ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene. Înainte de aceasta, a lucrat la Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în Republica Moldova, unde a fost responsabil pentru comunicare și mass-media.

Igor Zaharov este licențiat în științe politice și a absolvit două programe de master, unul în studii europene la FRIȘPA, USM, și altul în comunicare strategică la King’s College London.

De asemenea, Olga Roşca, consiliera președintelui pentru afaceri externe și comunicare strategică, va fi consilieră pe politică externă, conform decretului semnat de șefa statului la data de 30 ianuarie curent.

img24000648

img24000648

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!