ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a vizionat documentarul „Te iubesc, Ion și Doina”

10:11 | 01.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 feb. /MOLDPRES/. Miercuri seara, președintele Maia Sandu a vizionat documentarul „Te iubesc, Ion și Doina” în regia Leontinei Vatamanu, la Cinematograful Odeon, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

„Filmul Leontinei, lucrat cu sensibilitate, acuratețe documentară, dar și cu o imensă admirație pentru eroii săi, ne-a teleportat în timp, scufundându-ne, pe câteva zeci de minute, în intensitatea emoțională a acelei epoci, a acelor timpuri pe care le-am trăit cu toții - cu avânt, cu speranță, dar și cu disperată îndârjire”. 

Șefa statului a amintit că Doina și Ion Aldea-Teodorovici au fost și au rămas cel mai frumos simbol al Renașterii Naționale: „Energia lor, talentul, frumusețea și credința în țară a fascinat generații întregi, iar cântecele lor nu au moarte. Îi mulțumesc Leontinei pentru această reîntâlnire emoționantă și o felicit pentru felul frumos în care a hotărât să-și sărbătorească aniversarea celor 50 de ani”.

img24000688

img24000688

img24000688

img24000688

img24000688

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!