ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Structura Executivului a fost modificată

12:57 | 01.02.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 1 feb. /MOLDPRES/. Deputații au operat astăzi modificări în structura Guvernului, cu accent pe componenta de integrare europeană, comunică MOLDPRES.

Astfel, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a fost reorganizat în Ministerul Afacerilor Externe. Respectiv, funcțiile privind procesul de integrare europeană vor fi preluate de către Biroul pentru integrare europeană din cadrul Cancelariei de Stat. În cadrul Guvernului, procesul de integrare europeană va fi competența viceprim-ministrului pentru integrare europeană fără portofoliu.

În perioada următoare, Guvernul va adopta actele necesare pentru reorganizarea ministerului, va aduce actele sale în concordanță cu noua structură a Executivului și va prezenta Parlamentului propuneri privind ajustarea, în acest sens, a legislației în vigoare.

img24000698

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!