ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare va fi condusă de Valeri Perceamlî

13:12 | 01.02.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 1 feb. /MOLDPRES/. Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare (ANÎF) va fi condusă de Valeri Perceamlî, care a fost prezentat  colectivului de Vasile Şarban, secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA), transmite MOLDPRES.

„Misiunea ANÎF este una deosebit de importantă şi constă în implementarea politicilor în domeniul irigării. Ministerul acordă o atenție sporită acestui domeniu, fiindcă agricultorii noștri sunt dependenți de resursele de apă pentru a obține producția agricolă. Ne dorim să avem o colaborare strânsă cu echipa ANÎF, să aducem împreună schimbarea atât de necesară comunității agricole”, a estimat Vasile Şarban.

Pentru ocuparea acestei funcții a fost organizat concurs public. Anterior, Valeri Perceamlî a deținut funcția de director general adjunct al Agenției Relații Funciare și Cadastru. A absolvit Universitatea Agrară de Stat din Moldova, Facultatea Cadastru și Academia de Administrare Publică.

 

img24000700

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!