ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ANTA atenţionează cu privire la traversarea frontierei ruso-belaruse

13:28 | 01.02.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 1 feb. /MOLDPRES/. Agenția Națională Transport Auto (ANTA) vine cu explicaţii pentru operatorii de transport rutier, referitor la condițiile de traversare a frontierei ruso-belaruse, în legătură cu informația parvenită din partea Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova, transmite MOLDPRES.

Astfel, conform deciziei Guvernului Federației Ruse, la efectuarea operațiunilor de transport rutier internațional de mărfuri cu trecerea frontierei de stat ruso-belaruse de către conducătorii auto cu cetățenie a statelor membre ale Comunității Statelor Independente (CSI), Republicii Islamice Iran, Republicii Populare Chineze și Republicii Turcia, cursa trebuie să se desfășoare prin punctul de control ”Lobok” (Лобок), situat pe tronsonul de drum Yezyaryshcha – Nevel (M20 Kiev – Sankt-Petersburg).

img24000702

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!