ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Continuă consultările despre referendumul privind aderarea Moldovei la UE

18:47 | 01.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 feb. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu continuă consultările cu societatea civilă despre referendumul privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. La discuția de astăzi au fost invitați reprezentanți ai organizațiilor incluse în Platforma societății civile a Parteneriatului Estic, precum și ai altor organizații neguvernamentale, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Președintele a evidențiat rolul organizațiilor non-guvernamentale drept un motor pentru consolidarea democratică și pentru promovarea integrării europene în rândul cetățenilor. Șefa statului a subliniat cât este de important ca acest proces democratic să fie cât mai reprezentativ, pentru a asigura succesul unui moment crucial în parcursul Moldovei către calitatea de membru al Uniunii Europene.

Seria de consultări va continua în zilele următoare.

 

img24000726

img24000726

img24000726

img24000726

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!