ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a discutat despre referendumul privind aderarea Moldovei la UE cu jurnaliști și formatori de opinie

18:46 | 02.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 feb. /MOLDPRES/. Continuă consultările anunțate de administrația prezidențială cu societatea civilă dedicate organizării referendumului cu privire la aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Astăzi, președintele Maia Sandu a discutat subiectul cu un grup de experți, formatori de opinie și jurnaliști, relatează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, șefa statului a accentuat rolul presei și al formatorilor de opinie în informarea corectă și echidistantă a publicului despre procesul de aderare a țării noastre la UE.

Seria consultărilor va continua în următoarele săptămâni, când sunt planificate întâlniri cu oameni din diferite sectoare, mediul de afaceri, cu comunități locale, reprezentanți ai partidelor politice, organizațiilor non-guvernamentale și ai instituțiilor mass-media.

img24000756

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!