ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Mihai Popșoi va efectua o vizită de lucru la București

11:20 | 05.02.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 5 feb. /MOLDPRES/. În perioada 5-6 februarie, vicepremierul Mihai Popșoi va efectua o vizită de lucru la București, la invitația ministrului Afacerilor Externe al României, Luminița Odobescu, informează MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, în cadrul vizitei, ministrul Mihai Popșoi va avea întrevederi cu premierul român, Marcel Ciolacu, președintele Senatului, Nicolae-Ionel Ciucă și președintele Comisiei pentru Politică Externă, Senatul României, Titus Corlățean.

Cu omologul său român, vicepremierul Mihai Popșoi va discuta subiecte prioritare aflate pe agenda bilaterală și de integrare europeană, dar și vor fi coordonate demersurile și proiectele pentru perioada următoare.

Pe data de 6 februarie la ora 9:45, vicepremierul Mihai Popșoi și ministrul de Externe Luminița Odobescu vor susține declarații de presă.

Aceasta este prima vizită în afara țării a ministrului Afacerilor Externe, Mihai Popșoi, după învestirea în funcție.

img24000778

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!