ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Cristina Gherasimov, în dialog cu ambasadorul României, Cristian-Leon Țurcanu

19:38 | 05.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 5 feb. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru integrare europeană, Cristina Gherasimov, a avut o întrevedere cu ambasadorul României, Cristian-Leon Țurcanu. Dialogul s-a axat pe aspecte privind cooperarea moldo-română, cu accent pe consolidarea parteneriatului strategic în procesul de integrare europeană a Republicii Moldova, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare a Guvernului.

Oficiala a exprimat recunoștință pentru sprijinul continuu și necondiționat al părții române, acordat în domeniile-cheie pentru dezvoltarea țării noastre după modelul european. De asemenea, viceprim-ministrul a mulțumit pentru susținerea consecventă a parcursului european al Republicii Moldova, oferită de autoritățile de la București. 

În acest context, părțile au accentuat importanța unei coordonări strânse între Biroul pentru Integrare Europeană și instituțiile de la București care pot oferi țării noastre suport și expertiză în cursul negocierilor de aderare.

img24000804

img24000804

img24000804

img24000804

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!