ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Administratorul Aeroportului Internațional Chișinău și-a anunțat demisia

10:39 | 06.02.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 6 feb. /MOLDPRES/. Administratorul interimar al Aeroportului Internațional Chișinău, Constantin Vozian, și-a anunțat astăzi demisia, transmite MOLDPRES.

„Motivele care m-au făcut să decid să îmi depun demisia sunt pe cât de banale, pe atât de complexe. În calitate de administrator, 90% din energia și timpul alocat activității este irosit pe respectarea unor proceduri birocratice total nepotrivite unei afaceri, dar mai cu seamă unui obiectiv strategic cum este Aeroportul Internațional Chișinău”, a afirmat Constantin Vozian.

Acesta a precizat că „nu a fost impus sau îndemnat să demisioneze de absolut nimeni”. „Sunt convingerile mele personale”, a conchis Vozian.

Constantin Vozian a fost numit în funcția de administrator interimar al Aeroportului International Chișinău în vara anului trecut. 

img24000819

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!