ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a avut o întrevedere cu coraportorii APCE pentru Moldova

12:14 | 06.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 6 feb. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu coraportorii pentru Republica Moldova din cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, discuția a vizat agenda de reforme și eforturile autorităților de a consolida instituțiile statului, în contextul regional dificil, precum și angajamentele țării noastre în domeniul promovării statului de drept. 

Șefa statului a accentuat determinarea autorităților de a duce la bun sfârșit reforma justiției și de a combate corupția, care reprezintă un pericol real la adresa securității țării.

Președintele Maia Sandu a subliniat că autoritățile Republicii Moldova sunt angajate plenar să avanseze hotărât în procesul de aderare la Uniunea Europeană. Susținerea Consiliului Europei pentru fortificarea instituțiilor democratice din țara noastră ajută Moldova să-și atingă mai rapid obiectivele stabilite. 

img24000827

img24000827

img24000827

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!