ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a avut o nouă rundă de consultări pe tema referendumului de aderare a Moldovei la UE 

18:12 | 06.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 6 feb. /MOLDPRES/. Subiectul organizării referendumului privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană a fost discutat astăzi de președintele Maia Sandu, cu reprezentanții mai multor organizații de tineret din țară, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale. 

Interlocutorii au vorbit despre cât de important este ca tinerii să înțeleagă procesele electorale și să participe la ele.

Președintele a subliniat că tânăra generație trebuie să se informeze și să cunoască avantajele procesului de integrare europeană, iar decizia de aderare a țării la UE trebuie să aparțină tuturor cetățenilor.  

Seria consultărilor va continua în următoarele săptămâni, când sunt planificate întâlniri cu oameni din diferite sectoare, mediul de afaceri, cu comunități locale, reprezentanți ai partidelor politice, organizațiilor non-guvernamentale și ai instituțiilor mass-media.

img24000842

img24000842

img24000842

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!