ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a aprobat planul de control al rezidenților zonelor economice libere și parcurilor industriale

12:27 | 07.02.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 7 feb. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi planul controalelor asupra activității rezidenților zonelor economice libere pentru anul 2024 și graficul controalelor de stat asupra activității rezidenților parcurilor industriale, transmite MOLDPRES.

Astfel, vor fi supuși verificărilor 36 rezidenți care desfășoară activitatea în Zone Economice Libere și nouă agenți economici din cadrul Parcurilor Industriale „Edineț”, „Cimișlia”, „Răut” și „Tracom”.

Documentele aprobate de Guvern cuprind lista rezidenților și organele de control cu specificarea perioadei supunerii controlului și a gradului de risc stabilit în Metodologia controlului de stat asupra activității de întreprinzător în baza analizei riscurilor aferente domeniilor de competență ale organului cu funcții de control.

Prin aprobarea deciziilor, este asigurată transparența la efectuarea controalelor planificate asupra rezidenților parcurilor industriale și a zonelor economice libere.

img24000859

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!