ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Comisiei Naționale a Pieței Financiare

12:33 | 07.02.2024 Categorie: Comunicate

Decizii ale Consiliului de Administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare – 6 februarie 2024 

Chişinău, 7 feb. /MOLDPRES/. În cadrul ședinței din 6 februarie 2024, Consiliul de Administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare a aprobat o serie de decizii aferente pieței de capital, inter alia:

Autorizare:

*  Aprobarea prețului de vânzare conform actului de evaluare a cotelor-părți deținute de administratorul fiduciar CF „BV Fiduciar Invest” SA, care se expun la vânzare în modul stabilit de legislație.

*  Înregistrarea în Registrul emitenților de valori mobiliare a dărilor de seamă privind:

-   rezultatele emisiunii suplimentare de acțiuni ale companiei „AGROSERVICE DIN UNGHENI” SA, în sumă de 800 000 lei, în număr de 120 000 acțiuni ordinare nominative, din contul mijloacelor bănești. Capitalul social al societății după majorare va constitui 2 305 000 lei, divizat în 460 000 acțiuni ordinare nominative de clasa I, cu valoarea nominală a unei acțiuni de 5 lei.

-   rezultatele emisiunii suplimentare de acțiuni ale societății pe acțiuni „OȚELCON”, în sumă de 716 370 lei, în număr de 71 637 acțiuni ordinare nominative, din contul mijloacelor bănești. Capitalul social al societății după majorare va constitui 900 000 lei, divizat în 90 000 de acțiuni ordinare nominative de clasa I, cu valoarea nominală a unei acțiuni de 10 lei.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!