ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Mihai Popșoi a avut o întrevedere cu șeful Delegației UE în R. Moldova, Jānis Mažeiks

14:54 | 07.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 7 feb. /MOLDPRES/. Șeful diplomației Republicii Moldova Mihai Popșoi a avut o întrevedere cu șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, ambasadorul Jānis Mažeiks, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAE.

În timpul întâlnirii oficialii au discutat despre reformele implementate de R. Moldova în contextul parcursului european. Ministrul Popșoi a comunicat ambasadorului Jānis Mažeiks că apreciem asistența generoasă acordată de Uniunea Europeană pentru Moldova.

„Vectorul strategic al diplomației moldovenești rămâne integrarea europeană. În același timp vom valorifica toate oportunitățile de promovare a intereselor naționale pe dimensiunea bilaterală și multilaterală.

Șeful Delegației Uniunii Europene ne-a asigurat de sprijinul deplin al UE pentru implementarea reformelor asumate de autoritățile Republicii Moldova”, a declarat ministrul Popșoi.

img24000869

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!