ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a discutat cu reprezentanții federațiilor sportive despre referendumul privind parcursul european al Moldovei

16:40 | 07.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 7 feb. /MOLDPRES/. Consultările publice pe subiectul referendumului privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană, inițiate de șefa statului, au continuat și astăzi. La masa de discuții au fost invitați reprezentanți ai organizațiilor sportive din țară, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Președintele Maia Sandu a subliniat că sportivii moldoveni au reușit să atingă performanțe la competițiile internaționale, contribuind la promovarea imaginii țării, iar acum a venit momentul să contribuim cu toții la dezvoltarea Republicii Moldova, prin implicare civică activă.  

Seria consultărilor va continua și în următoarele săptămâni. Referendumul privind aderarea Moldovei la Uniunea Europeană va fi organizat până la sfârșitul acestui an. 

img24000874

img24000874

img24000874

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!