ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O tânără de 17 ani a decedat în urma unui accident rutier produs în apropiere de Ungheni

10:34 | 08.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 8 feb. /MOLDPRES/. O tânără de 17 ani a decedat în urma unui accident rutier produs în apropiere de satului Cetireni, Ungheni, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, în seara zilei de ieri, un tânăr de 25 de ani, în stare de ebrietate alcoolică avansată și fără permis de conducere, a derapat cu mașina de pe traseu și s-a tamponat într-un copac. Ca rezultat, pasagera de 17 ani din mașina acestuia a decedat la fața locului.

În rezultatul documentării de către oamenii legii, s-a stabilit că șoferul avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,72 mg/l. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar tânărul a fost reținut pentru 72 de ore.

img24000889

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!