ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi foști angajați ai Agenției pentru Supraveghere Tehnică sunt cercetați de ofițerii CNA

11:42 | 08.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 8 feb. /MOLDPRES/. Doi foști angajați ai Agenției pentru Supraveghere Tehnică sunt cercetați de ofițerii CNA într-o cauză penală de fals în acte publice, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, ofițerii anticorupție au efectuat percheziții, în această dimineață, la domiciliile celor doi.

Conform faptelor cercetate, inspectorii AST, acționând în interes personal, precum și în interesul mai multor agenți economici, urmărind scopul înregistrării la Agenția Servicii Publice a unor acte de recepție finală a blocurilor locative, ar fi aplicat pe actele de recepție finală ștampile cu semne de falsificare ale instituției, precum și ștampile care, la acel moment, erau scoase din uz.

În cadrul perchezițiilor de astăzi, ofițerii CNA au depistat și ridicat ștampile, acte de recepție finală și dispozitive electronice. Totodată, persoanele vizate au fost citate la sediul CNA în vederea audierii în calitate de bănuiți.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!