ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ANTA anunţă despre blocarea mai multor puncte rutiere de trecere a frontierei polono-ucrainene

12:15 | 09.02.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 9 feb. /MOLDPRES/. Agenția Națională Transport Auto (ANTA) a anunţat astăzi că, potrivit informației transmise de către Ambasada Republicii Moldova în Polonia, din 9 februarie sunt blocate punctele rutiere de trecere a frontierei polono-ucrainene Korczowa-Krakovets, Hrebenne-Rava-Ruska, Dorohusk-Yahodyn și Medyka-Shehyni, ca parte a unei acțiuni de protest organizate de către asociațiile fermierilor polonezi, transmite MOLDPRES.

Totodată, se anunță blocarea inclusiv a drumurilor principale și autostrăzilor de pe teritoriul Poloniei. „Acțiunea de protest este preconizată până la 10 martie 2024”, indică ANTA.

În contextul celor expuse, Agenția Națională Transport Auto reiterează importanța consultării surselor oficiale înaintea planificării curselor, inclusiv pagina oficială a Administrației Naționale a Taxelor a Republicii Polone https://granica.gov.pl/?v=pl, pentru evitarea situațiilor neprevăzute.

img24000917

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!