ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În comuna Bubuieci, municipiul Chișinău, are loc votarea repetată pentru alegerea primarului

09:25 | 11.02.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 11 feb. /MOLDPRES/. În comuna Bubuieci, municipiul Chișinău, astăzi are loc votarea repetată pentru alegerea primarului. La ora 07:00 au fost deschise toate cele patru secții de votare. Comisia Electorală Centrală (CEC) a anunțat că procesul de votare se desfășoară în regim normal, transmite MOLDPRES. 

La urnele de vot sunt așteptați 7 954 de alegători. Până la ora 09:00, dreptul la vot a fost exercitat de către 112 alegători sau 1,28% din cei înscriși în listele electorale.

Alegătorii care nu se pot deplasa la secția de votare pot solicita urna de vot mobilă la domiciliu până la ora 14:00. Cererea va fi însoțită și de un certificat medical.

CEC a precizat că în cadrul votării repetate, alegerile sunt declarate valabile indiferent de numărul alegătorilor care au participat la vot.

Votarea se va încheia la ora 21:00.

img24000937

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!