ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Copiii din Criuleni și Strășeni vor beneficia de servicii stomatologice gratuite

11:31 | 12.02.2024 Categorie: Regiuni

Chişinău, 12 feb. /MOLDPRES/. Copiii din localitățile rurale ale Republicii Moldova vor beneficia gratuit și în acest an de servicii stomatologice. Astfel, în perioada 12–16 februarie, echipele mobile de medici specialiști se vor afla în mai multe localități din raioanele Criuleni și Strășeni, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNAM, în intervalul 12–15 februarie, medicii vor consulta la Cimișeni, Criuleni; pe 16 februarie – în Onițcani, Criuleni; în zilele de 12 și 13 februarie – în Voinova, Strășeni; în intervalul 14–16 februarie – în Zubrești, Strășeni.

Săptămâna trecută, peste 350 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Pentru prestarea serviciilor medicale stomatologice de către echipele mobile de medici specialiști, în fondul măsurilor de profilaxie pentru anul 2024 au fost planificate peste cinci milioane de lei.

Conform sursei citate, anul trecut, circa 11 mii de copii din mai multe localități ale țării au beneficiat gratuit de servicii stomatologice în valoare de peste patru milioane de lei.

img24000956

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!