ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Misis Bulgaria Universe 2022 a oferit echipamente muzicale pentru copiii din Tvardița

12:02 | 12.02.2024 Categorie: Regiuni

Chişinău, 12 feb. /MOLDPRES/. Un pian electric pentru școala de Arte pentru copii, microfoane pentru Palatul Culturii, o trambulină și jocuri pentru Centrul de reabilitare Nadezhda din Tvardița au fost donate de Misis Bulgaria Universe 2022, Oksana Jeliapova. Banii pentru achiziționarea echipamentului au fost strânși la un eveniment caritabil din 18 ianuarie, organizat de Jeliapova, ale cărei rădăcini sunt în Tvardița, transmite BTA.

"Scopul evenimentului caritabil este de a păstra rădăcinile naționale și patrimoniul cultural al întregii comunități care trăiește în afara granițelor Bulgariei. Pentru a ajuta școlile bulgare, pentru a salva un centru cultural și pentru a-l susține cu instrumente muzicale, costume și tot ce ține de folclorul, istoria și tradițiile bulgare", a scris Jeliapova mai devreme pe pagina sa de Facebook.

Tânăra a câștigat al 24-lea concurs de frumusețe Misis Bulgaria Universe 2022 desfășurat la Sofia. Are o diplomă în drept internațional și penal. În prezent locuiește în Varna.

Această știre este selectată de BTA pentru promovare şi publicare de către MOLDPRES, conform acordului de colaborare dintre agenţii

img24000959

img24000959

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!