ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat de 76 de ani din Ocnița a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor

12:12 | 12.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 12 feb. /MOLDPRES/. Un bărbat în vârstă de 76 de ani a fost condamnat la 15 ani de închisoare după ce și-a ucis în bătaie oaspetele de 68 de ani, comunică MOLDPRES.

Potrivit procuraturii, în noaptea de 17 iulie 2023, aflându-se la domiciliul său amplasat într-un sat din raionul Ocnița, în procesul unei cerți cu un oaspete de al său, învinuitul i-a aplicat amicului multiple lovituri cu pumnii și picioarele în regiunea capului, cauzându-i leziuni corporale incompatibile cu viața.

Acesta a negat că ar fi comis fapta.

Prin sentința Judecătoriei Edineț, inculpatul a fost recunoscut vinovat, aplicându-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 15 ani, cu ispășirea pedepsei în penitenciar de tip închis. Sențința este cu drept de apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Bălți.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!