ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Polițiștii urmează să detoneze încărcătura explozivă a dronei depistate în apropierea raionului Vulcănești

12:26 | 12.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 12 feb. /MOLDPRES/. Polițiștii urmează să detoneze astăzi încărcătura explozivă a dronei de tip Shahed depistată în apropierea localității Etulia, raionul Vulcănești, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), angajații Secției tehnico - explozive au depistat partea de luptă a dronei, care conținea circa 50 kg de substanță explozivă.

„Polițiștii au asigurat dezamorsarea și strângerea tuturor părților componente ale rămășițelor dronei, iar în următoarele ore vor asigura în condiții sigure detonarea încărcăturii explozive depistate”, a informat IGP.

De asemenea, instituția a precizat că, din momentul depistării acestor fragmente și până la finalizarea cercetării la fața locului, tot perimetrul a fost securizat și asigurată siguranța publică.

img24000963

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!