ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul pentru integrare europeană Cristina Gherasimov va efectua o vizită la București

13:51 | 12.02.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 12 feb. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru integrare europeană, Cristina Gherasimov, va efectua mâine o vizită de lucru la București, la invitația ministrului Afacerilor Externe al României, Luminița Odobescu, informează MOLDPRES.

„Urmează să identificăm modalitățile prin care putem coopera și mai strâns în procesul de aderare la UE și cum să valorificăm expertiza și experiența României în acest domeniu”, a declarat Cristina Gherasimov.

Aceasta este cea de-a doua vizită peste hotarele țării a Cristinei Gherasimov, după învestirea în funcția de vicepremier pentru integrare europeană. Prima vizită a fost efectuată pe 7 februarie curent la Bruxelles.

img24000968

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!