ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În mai multe locații ale capitalei vor fi comercializate mărțișoare, suvenire și flori de grădină

15:37 | 12.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 12 feb. /MOLDPRES/. În perioada 12 februarie - 10 martie curent, în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) și în sectoarele orașului vor fi autorizate locuri pentru comercializarea mărțișoarelor, suvenirelor și florilor de grădină în contextul sărbătorilor de primăvară, informează MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei, în PMAN vor fi comercializate mărțișoare, suvenire și articole de artizanat tematice, iar pe amplasamentele din sectoarele orașului vor fi comercializate flori de grădină, mărțișoare, suvenire, articole de artizanat și alte mărfuri tematice.

Preturile de sector vor elibera permise de acces comercianților pentru desfășurarea activităților conform ordinii solicitărilor parvenite și numărul de locuri disponibile.

img24000972

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!