ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul pentru Integrare Europeană a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA în R. Moldova

19:55 | 12.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 feb. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru integrare europeană, Cristina Gherasimov, a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare a Guvernului.

Oficialii au discutat despre parcursul european al Republicii Moldova și despre progresele înregistrate în implementarea ultimelor trei recomandări ale Comisiei Europene. În context, viceprim-ministra Cristina Gherasimov a mulțumit pentru sprijinul substanțial oferit de SUA în lupta împotriva corupției și consolidarea statului de drept în Republica Moldova.

Totodată, a fost reiterat angajamentul autorităților de a continua implementarea agendei de reforme, astfel încât să avansăm în ritm accelerat pe calea aderării la UE.

img24000979

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!