ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un locuitor al capitalei, cercetat pentru violență în familie, a fost reținut de CNA

13:42 | 13.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 13 feb. /MOLDPRES/. Un locuitor al capitalei, cercetat pentru violență în familie, a fost reținut de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) și cei ai Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne, pentru corupere activă. Bărbatul ar fi promis 2000 de lei unui polițist în schimbul sistării procesului inițiat în privința sa, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, cazul a fost denunțat de către polițist la CNA și SPIA, pe marginea acestuia fiind pornită o cauză penală pentru corupere activă.

În urma acțiunilor procesuale efectuate, în dimineața zilei de astăzi, ofițerii CNA și SPIA au reținut bărbatul, care urmează să fie plasat în izolatorul CNA.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!