ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Germania va oferi Republicii Moldova un grant de 24,7 mln de euro pentru finanțarea unor proiecte investiționale

14:53 | 14.02.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 14 feb. /MOLDPRES/. Germania va oferi Republicii Moldova un grant în valoare de până la 24,7 mln de euro pentru finanțarea a patru proiecte investiționale, transmite MOLDPRES.

Executivul a aprobat astăzi inițierea negocierilor pe marginea semnării unei Înțelegeri în acest sens între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Republicii Federale Germania privind cooperarea financiară pentru finanțarea mai multor proiecte de dezvoltare.

Cele patru proiecte vizează dezvoltarea urbană și susținerea întreprinderilor mici și mijlocii din țara noastră.

Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a precizat că implementarea proiectelor va contribui la consolidarea cooperării moldo-germane pentru dezvoltare, dar și la stimularea creșterii economice, crearea locurilor de muncă și îmbunătățirea infrastructurii urbane.

img24001048

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!