ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Compania Georgian Wings lansează de astăzi zboruri spre Tbilisi

10:25 | 21.02.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 21 feb. /MOLDPRES/. O nouă companie aeriană va opera zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Georgian Wings lansează de astăzi cursele spre orașul Tbilisi, capitala Georgiei, transmite MOLDPRES. 

Potrivit administrației Aeroportului Chișinău, programul de zbor urmează a fi completat cu două frecvențe săptămânale, cu zboruri regulate pe direcția Chișinău – Tbilisi – Chișinău, în zilele de marți și sâmbătă. Cursele vor fi deservite de aeronave de tip Boeing 737.

Compania aeriană Georgian Wings a anunțat la începutul lunii decembrie 2023 că va opera zboruri directe pe ruta directă Chișinău - Tbilisi.

Anterior, mai multe companii aeriene au anunțat că vor efectua zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Printre acestea se numără Wizz Air, Lufthansa, IsrAir, Aegean Airlines. 

img24001265

img24001265

img24001265

img24001265

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!