ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a lansat un apel public pentru selectarea directorului Agenției Informaționale de Stat „Moldpres”

11:46 | 21.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 21 feb. /MOLDPRES/. Guvernul a lansat un apel public pentru selectarea directorului Agenției Informaționale de Stat „Moldpres”. Anunțul a fost făcut astăzi de purtătorul de cuvânt al Executivului, Daniel Vodă, transmite MOLDPRES.

„Anunțăm lansarea unui apel public pentru selectarea directorului AIS „Moldpres”. Persoanele interesate, care au experiență în domeniul managementului presei inclusiv, sunt îndemnate să expedieze CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa [email protected]. Transmitem o invitație publică colegilor, inclusiv din media care sunt interesați să contribuie la dezvoltarea AIS „Moldpres”, colegilor din societate civilă sau persoanelor interesate care dețin experiența necesară, să aplice, transmițând CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa menționată. Termenul pentru depunerea dosarelor este 28 februarie”, a afirmat Daniel Vodă.

Instituția Publică Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este o agenție de presă guvernamentală la autogestiune. Activitatea de bază a Agenției constă în mediatizarea evenimentelor desfășurate în țară și peste hotare, informarea corectă, echidistantă, transparentă și asigurarea pluralismului de opinie. De asemenea, o altă funcție este cea de asigurare a diseminării informațiilor (știrilor, interviurilor, reportajelor, fotoreportajelor) din prima sursă către agențiile de presă străine. Totodată, o altă importantă activitate a AIS „Moldpres” este cea de editarea și tipărire a Monitorului Oficial al Republicii Moldova.

img24001271

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!