ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Cristina Gherasimov a avut o întrevedere cu Olivér Várhelyi, comisarul european pentru vecinătate și extindere

16:35 | 21.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 feb. /MOLDPRES/. În marja vizitei de lucru la Bruxelles, viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut o întrevedere cu Olivér Várhelyi, comisarul european pentru vecinătate și extindere, informează MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare a Guvernului, oficialii au discutat despre progresele înregistrate de Republica Moldova de la decizia istorică a Consiliului European de a deschide negocierile de aderare, dar și despre pașii pe care țara noastră îi va întreprinde în următoarele luni.

Totodată, viceprim-ministrul Cristina Gherasimov a reconfirmat angajamentul autorităților de a implementa reformele necesare pentru a ne apropia de standardele UE.

„Am mulțumit pentru sprijinul constant oferit de Uniunea Europeană. Republica Moldova se bucură de o deschidere fără precedent din partea partenerilor externi, ceea ce ne întărește determinarea de a continua pe drumul european”, a menționat Cristina Gherasimov.

img24001285

img24001285

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!