ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Dorin Recean, în discuții cu oamenii de afaceri și reprezentanții serviciilor publice desconcentrate din Strășeni

17:49 | 22.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 feb. /MOLDPRES/. Consolidarea relațiilor dintre autoritățile publice locale și centrale, beneficiile programelor guvernamentale și activitățile comune ce urmează a fi realizate în procesul de integrare europeană a țării au fost discutate astăzi de către prim-ministrul Dorin Recean cu reprezentanții serviciilor publice desconcentrate și ai mediului de afaceri din Strășeni, a relatat pentru MOLDPRES Direcția comunicare a Guvernului . 

„Aderarea la Uniunea Europeană este calea noastră de dezvoltare și este important să fim cu toții antrenați în acest exercițiu de modernizare a țării după modelul european”, a accentuat premierul Dorin Recean.

Șeful Cabinetului de miniștri a menționat că Executivul va continua să aloce mai multe resurse pentru fondurile de dezvoltare și a îndemnat persoanele prezente la întâlnire să participe la programele guvernamentale care oferă numeroase oportunități și sunt îndreptate spre creșterea bunăstării cetățenilor. 

img24001316

img24001316

img24001316

img24001316

img24001316

img24001316

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!