ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ANRE atestă o tendință de stabilizare a prețurilor pentru benzină și motorină

10:49 | 23.02.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 23 feb. /MOLDPRES/. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) atestă o stabilizare și chiar o ușoară descreștere a prețurilor la carburanți, după o perioadă în care s-au înregistrat creșteri constante ale acestora, transmite MOLDPRES. 

ANRE a precizat că „tendința respectivă se bazează exclusiv pe evoluția cotațiilor Platts înregistrate pe piețele internaționale care în ultimele zile denotă o ușoară tendință de scădere”.

În aceste condiții, pentru următoarele trei zile, ANRE a anunțat un preț maxim pentru benzina COR 95 de 25 de lei și 11 bani per litru, similar cu cel de astăzi. Totodată, motorina va fi comercializată cu cel mult 22 de lei și 96 de bani per litru, prețul fiind mai mic cu șapte bani.

img24001337

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!