ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat cu reprezentanții Comitetului Național Olimpic și cu mai mulți sportivi despre referendumul de aderare la UE

18:20 | 23.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 feb. /MOLDPRES/. O nouă rundă de consultări publice pe subiectul referendumului privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană a avut loc, astăzi, la Președinție. La discuțiile cu Președinta Maia Sandu au participat antrenori și sportivi din țară, care au obținut performanțe la competițiile internaționale.

Șefa statului a menționat că integrarea europeană este despre pace și demnitate umană, este despre siguranță, bunăstare și dezvoltare, este un proiect al tuturor cetățenilor și nu a unui politician sau a unui partid politic.   

Președinta a mulțumit sportivilor pentru promovarea imaginii țării prin rezultatele pe care le obțin la competițiile europene și internaționale și a îndemnat să promoveze sportul în instituțiile de învățământ și în localitățile noastre. Este important să avem o generație tânără și sănătoasă, care să contribuie la dezvoltarea țării și a unui viitor în Uniunea Europeană.

Seria consultărilor va continua și în următoarele săptămâni. 

img24001354

img24001354

img24001354

img24001354

img24001354

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!